به گزارش خط امام به نقل از خبرگزاری فرانسه، این طرح از سوی پاکستان پیشنهاد شد و به تائید 45 کشور از جمله فرانسه، آلمان و انگلیس رسید و آمریکا به آن رای مخالف و پنج کشور از جمله هند و کنیا نیز به آن رای ممتنع دادند. «ایویتار مانور» نماینده رژیم صهیونیستی این قطعنامه […]
به گزارش خط امام به نقل از خبرگزاری فرانسه، این طرح از سوی پاکستان پیشنهاد شد و به تائید 45 کشور از جمله فرانسه، آلمان و انگلیس رسید و آمریکا به آن رای مخالف و پنج کشور از جمله هند و کنیا نیز به آن رای ممتنع دادند.
«ایویتار مانور» نماینده رژیم صهیونیستی این قطعنامه را محکوم کرد و شورای امنیت را عامل تحریک خواند. از سوی دیگر این قطعنامه با استقبال «ابراهیم خریشه» نماینده فلسطین روبه رو شد.
این قطعنامه در حالی است که کمیته تحقیق وابسته به سازمان ملل ماه گذشته با ارایه گزارشی درباره درگیری های غزه خاطرنشان کرد که احتمال وقوع جنایت جنگی در غزه وجود داشته است.
این قطعنامه در عین حال اعلام نکرده که چه کسی مرتکب جنایت جنگی شده است اما بر لزوم محاکمه عاملان نقض حقوق بشر از طریق مکانیزم های مناسب، منصف و مستقل محلی و بین المللی وابسته به دادگاه کیفری بین المللی، تاکید کرده است.
«ماری مک گوان دیویس» رییس آمریکایی این کمیته نیز اعلام کرده بود که میزان ویرانی و مشکلات انسانی در نواز غزه بی سابقه بوده و برنسل های آینده تاثیر خواهد گذاشت .
در جنگ پنجاه و یک روزه غزه بیش از 2140 فلسطینی به شهادت رسیدند که اکثرشان غیر نظامی بودند. در این جنگ همچنین 73 صهیونیست به هلاکت رسیدند که بیشترشان سرباز بودند.
Irna