خط امام : نشست جوانان و دانشجویان خط امامی مازندران با دبیر کل مجمع نیروهای خط امام در ساری برگزار شد. در این نشست که به همت سازمان جوانان مجمع نیروهای خط امام استان مازندران برگزار شد، حجت الاسلام سید هادی خامنه ای به سوالات جوانان پاسخ داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خط امام […]
خط امام : نشست جوانان و دانشجویان خط امامی مازندران با دبیر کل مجمع نیروهای خط امام در ساری برگزار شد.
در این نشست که به همت سازمان جوانان مجمع نیروهای خط امام استان مازندران برگزار شد، حجت الاسلام سید هادی خامنه ای به سوالات جوانان پاسخ داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خط امام ، حجتالاسلام خامنهای طی سخنرانی و پاسخ به پرسشهای دانشجویان و جوانان، گفت: تفکر و اندیشه ما را کنار هم جمع کرده است و بی تاثیرترین عامل برای ما، مسائل مالی و کسب قدرت است.
وی درباره منفعتطلبان عرصههای مختلف گفت: در زمان جنگ هم عدهای مستقیماً در جبههها میجنگیدند و عدهای هم پشت جبههها کمک میکردند، عدهای کمک مالی میکردند اما عدهای همین کار را هم نکردند و از منافع استفاده کردند و اگر احیاناً منطقهشان بوی هواپیما میداد به جای امنی رفتند و بعداً برگشتند.
خامنهای، هدف اصلی فعالیت را آگاهی بخشی دانست و گفت: اساس بدبختیها، جهل و نادانی است، ناآشنایی مردم به حقوق اساسی، مدنی و … باعث فریب خوردن میشود.
نماینده ادوار مجلس در ادامه گفت: در زمان انتخابات شرایط طوری است که انگار مردم افسون شدهاند و برای عدهای بهترین فرصت است تا مردم را فریب دهند. مردم باید بدانند چه کسانی را و به چه دلایلی به مجلس میفرستند. آدم تازهنفس خوب است، اما آیا باید افراد صفرکیلومتر و بیتجربه را به مجلس فرستاد؟
ایشان سپس در توصیهای به مردم خواستار توجه به توانمندی کاندیداها برای فعالیت در مجلس، بدون توجه به وابستگیهای سیاسی آنها شد و گفت: کسانی را انتخاب کنید که برای خود و خانوادهشان کیسه ندوخته باشند، معتدل و میانهرو باشند. در جناح ما هم افراد تندرو بودند و به مجموعهی ما ضربات زیادی زدند. ادعای اعتدال کافی نیست.
دبیر کل مجمع نیروهای خط امام در ادامه با بیان خاطرهای از زمان همکاری با شهید آیتالله دکتر بهشتی در حزب جمهوری اسلامی گفت: ایشان میگفتند: «حزب، معبد من است». منظور شهید بهشتی از معبد در حزب، عبادتهایی مانند نماز نبود، بلکه فعالیتهای تشکیلاتی و حزبی برای ایشان به منزله عبادت بود.
حجتالاسلام خامنهای درباره ویژگیهای حزب ادامه داد: حزب، ساختار و الزامات و ساز و کار دارد. کسی که میخواهد در حزب کار کند، وظایف و تکلیف و مسئولیت دارد. حزبی که مجلسی را به عهده میگیرد باید در برابر خرابکاریهای آن مجلس هم مسئول باشد. صرف گفتن خودمان هم انتقاد داریم که دردی را دوا نمیکند. احزاب دوگانه امریکا، کمونیست چین و … هم تمام مسئولیتها را قبول میکردند.
ایشان همچنین درباره بیاخلاقیهای امروز با اشاره به جملهی معروف شهید آیتالله مدرّس گفت: کسانی که در سیاست، دروغگو، بیانصاف و … هستند، دینشان هم همان است. امروز دین برخی، دینارهای شان است.
سید هادی خامنهای در پاسخ به یکی از سوالات نسبت به گذشته و سابقهی آیت الله مصباح یزدی ادامه داد: برای اینکه امروز کسی را تحلیل کنیم، دیروزش را منکر نشویم و سخن امام را فراموش نکنیم که ملاک، حال افراد است.
وی با بیان خاطرات و مسائلی از فعالیتهای نظری مصباح یزدی گفت: البته سابقه آقای مصباح در برابر آیتالله هاشمی رفسنجانی، صفر در برابر صد است.
حجتالاسلام سید هادی خامنهای با طرح مسئله جدایی دین از سیاست از دیدگاه شهید مطهری، گفت: این مسئله از زمان بنیامیه ، بنیعباس و بنیمروان بوده که کارهای عجیبی کردند. خلفای آنها از طرفی امام جماعت نمازهای یومیه بودند و از طرف دیگر امام جمعه هم بودند و در نمازهای جمعه هر چه دلشان میخواست میگفتند، خلافت و حکومت و بیتالمال و نوامیس و سیاست و اقتصاد و همه چیز از صفر تا صد در دست آنها بود، عملاً آدمهای فاسدی شده بودند، مثلاً خلیفه بنیمروان حوضچه مشروبی داشت که در آن میافتاد و از آن میبلعید و بعد با همان حالت مستی، نماز صبح را چهار رکعت اقامه میکرد، در حالی که مردم به او اقتدا کرده بودند و وقتی به او میگفتند، جواب میداد: اگر میخواهید، بیشتر هم میخوانم. این فقط مسئلهی دینی بود، و در واقع همه چیز را به مسخره گرفته بودند، از نوامیس و اموال و جانهای مردم. هر کسی هم میخواست کمترین اعتراضی بکند، میگفتند به خلیفهی مسلمین و پیغمبر اعتراض میکنی؟ و قدسیتی برای این مقام درست کرده بودند که کسی جرئت نمیکرد حرفی بزند. آقای مطهری میگوید در نتیجهی این اقدامات، مردم به این نتیجه رسیدند که دین از سیاست جدا شود تا بتوانند آزادانه انتقاد و اعتراض کنند و به تضعیف دین و خلیفه و … متهم نشوند.
امروز بعضی از منحرفین و متحجرین و طیفی که در هشت سال گذشته مملکت را به غارت بردند، در فرهنگ و اقتصاد و صنعت و همه جا، نتیجهی این بود که قبلاً کار کرده بودند و یکشبه آن رأیها جمع نشده بود.
ایشان در پایان به سازمان جوانان و دانشجویان مجمع نیروهای خط امام مازندران توصیه کردند تا جلسات کتابخوانی و سیر مطالعاتی را به راه بیاندازند و ترویج کنند، زیرا از همهی کارها بهتر است و در نتیجهی کارهای فرهنگی گسترده در زمان انتخابات یا غیر از آن، کسانی تربیت میشوند که وقتی زمان انتخابات میرسد، اگر شما دخالت هم نکنید، همهی گروهها ناچارند به سراغ آنها بروند. کار فرهنگی، پروژه نیست و یک پروسه است که به زود بازده نیست.
در ابتدا این دیدار ، علی طور سوادکوهی، دبیر مجمع نیروهای خط امام مازندران گفت: جا انداختن فرهنگ کار حزبی از وظایف ماست و کار اصولی، بدون وجود حزب امکانپذیر نیست. جامعه بدون ابزار حزب نمیتواند مطالباتش را به حکومت منتقل کند. وی در ادامه با اشاره به فعالین سیاسی که به صورت مستقل به صحنه انتخابات میآیند گفت: امروز افتخار نخبههای سیاسی ما این است که بگویند ما حزبی نیستیم، در حالی که حزبیبودن، مسئولیتپذیری میآورد و این نکتهی مثبتی نیست که یک فعال سیاسی، حزبی نباشد.